Дзюдоїстка Єлизавета Каланіна визнана кращою спортсменкою квітня в Україні

Дзюдоїстка Єлизавета Каланіна визнана кращою спортсменкою квітня в Україні

Укрінформ
Бронзова призерка чемпіонату Європи з дзюдо Єлизавета Каланіна визнана Національним олімпійським комітетом України кращою спортсменкою країни в квітні. Її особистий наставник Василь Волошин названий кращим тренером місяця.

Таке рішення було ухвалено Експертною комісією НОК з визначення кращого спортсмена і тренера місяця за підсумками детального аналізу результатів участі українських атлетів на провідних міжнародних змаганнях та після консультацій з Федерацією дзюдо України і тренерським штабом збірної, повідомляє прес-служба НОК України.

Єлизавета Каланіна виборола першу в своїй кар’єрі  нагороду чемпіонату Старого Світу, перемігши на шляху до європейської медалі свою співвітчизницю призерку континентальної першості минулого року Ірину Кіндзерську. Єлизавета Каланіна посідає в світовому рейтингу 11 місце. Раніше цього року вона виграла турнір серії "Гран-прі" в Марокко.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи з дзюдо збірна України виборола дві бронзові нагороди. Їх володарками стали Марина Черняк (48 кг) і Єлизавета Каланіна (понад 78 кг).

Читайте також: 122 українських школяра вирушили на літню Гімназіаду-2018

Відзначимо, що для Єлизавети Каланіної це перша висока нагорода від Національного олімпійського комітету України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-