УЄФА зробив заяву щодо інциденту із замахом на життя уболівальника

УЄФА зробив заяву щодо інциденту із замахом на життя уболівальника "Ліверпуля"

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зробив заяву щодо інциденту зі спробою вбити людину перед матчем "Ліверпуль" – "Рома" (5:2) півфіналу Ліги чемпіонів.

УЄФА заявив, що "глибоко вражений" через "мерзенний напад", в результаті якого уболівальник "Ліверпуля" виявився в критичному стані перед матчем півфіналу Ліги чемпіонів з "Ромою". Про це повідомляє footballua.tv

УЄФА заявив, що після повних звітів щодо інціденту прийме рішення про можливі дисциплінарні звинувачення.

"УЄФА глибоко вражений брудною атакою, яка сталася перед матчем "Ліверпуля" проти "Роми", і наші думки з жертвою і його сім'єю. Особам, які вчинили цю ганебну атаку, немає місця у футболі і навколо нього, і ми віримо, що влада буде гранично серйозною. УЄФА чекає на отримання повних звітів, перш ніж прийматиме рішення про можливі дисциплінарні звинувачення", - йдеться в заяві УЄФА.

Читайте також: Наставник "Ліверпуля" висловив невдоволення пропущеними м’ячами від "Роми"

Нагадаємо, що два уболівальники італійського футбольного клубу "Рома" були заарештовані за підозрою в спробі вбити 53-річного чоловіка незадовго до початку поєдинку з англійським "Ліверпулем"  в рамках першої зустрічі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-