Наставник

Наставник "Ліверпуля" висловив невдоволення пропущеними м’ячами від "Роми"

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп поділився враженнями від перемоги команди над італійською "Ромою" (5:2) в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА.

Наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп висловив невдоволення двома пропущеними в поєдинку з "Ромою" м’ячами, але не вважає їх великою проблемою.

"Протягом 80 хвилин все було здорово. Я був би набагато щасливішим, якби ми виграли 5:1 або 5:0, але команда зіграла дуже добре. Я дізнався сьогодні, що ми можемо обіграти їх в матчі у відповідь. Ми не "Барселона", яка так багато виграла в останні роки. Тому ми віддамо всі сили, щоб отримати правильний результат

Найбільший удар для нас - це травма Окслейд-Чемберлена. Два пропущені м’ячі неприємні, але ми можемо впоратися з цим. Проти тієї формі, в якій зараз знаходиться Салах, неможливо захищатися. Він має величезний вплив. Перший гол - геніальний удар, у другому вже був блискучий спектакль", - цитує Клоппа Sport Arena

Нагадаємо, перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Ліверпуль" приймав римську "Рому", завершився перемогою господарів арени "Енфілд" з рахунком 5:2. Успіх "Ліверпулю" принесли дублі єгипетського хавбека Мохамеда Саллаха, бразильського форварда Роберто Фірміно, а також гол сенегальського півзахисника Садіо Мане, на що "Рома" відповіла влучними ударами босніця Едіна Джеко та аргентинця Дієго Перотті. "Ліверпуль" забив 5 м’ячів до 69-й хвилини матчу, але потім дозволив "Ромі" повернутися до гри. Голами престижу римляни відзначилися на 81-й і 85-й (з пенальті) хвилинах матчу.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Ліверпуль" розгромив "Рому"

Матч у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між "Ромою" і "Ліверпулем" відбудеться в середу, 2 травня, на стадіоні "Олімпіко" в Римі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-