Виконком НОК розглянув підготовку українців до Юнацьких Олімпійських ігор-2018

Виконком НОК розглянув підготовку українців до Юнацьких Олімпійських ігор-2018

Укрінформ
У середу, 25 квітня, у Києві під головуванням президента НОК України Сергія Бубки пройшов  виконком Національного олімпійського комітету.

Учасники засідання  розглянули питання підготовки та забезпечення участі української делегації у ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх (ЮОІ), які з 6 по 18 жовтня відбудуться у столиці Аргентини Буенос-Айресі, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"На сьогоднішній день вже 19 українських спортсменів у 8-ми видах спорту здобули право представляти рідну країну в Буенос-Айресі. Уперше учасниками змагань стануть наші чоловіча та жіноча збірні з баскетболу 3х3, а також змішана пара зі спортивної акробатики", - зазначили у прес-службі. 

Було призначено шефа місії збірної України на ІІІ ЮОІ. Цю відповідальну місію довірено призеру Олімпійських ігор Анні Сорокіній, яка була в ролі шефа місії на нещодавніх зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхьончхані. 

Читайте також: Бубка та президент НОК Китаю обговорили питання співробітництва на шляху до Пекіна-2022

За підсумками засідання виконком НОК узгодив склад робочої групи, що опікуватиметься підготовкою українців до Буенос-Айреса-2018, затвердив план заходів та список спортсменів-кандидатів до участі у ІІІ ЮОІ. Ліцензійний відбір на Ігри триватиме до кінця літа, а остаточна заявка української команди буде сформована у вересні.

Додамо, що на ІІІ Юнацькій Олімпіаді змагатимуться 3998 юних атлетів з 206-ти країн Планети віком 15-18 років, які розіграють 1250 нагород у 32-х видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-