Бубка та президент НОК Китаю обговорили питання співробітництва на шляху до Пекіна-2022

Бубка та президент НОК Китаю обговорили питання співробітництва на шляху до Пекіна-2022

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка з робочим візитом відвідав Китай, де провів зустріч з головою НОК КНР Гоу Чжунвеном, який також очолює Головне державне управління у справах спорту.

На зустрічі йшла мова про підготовку Пекіна до проведення зимових Олімпійських ігор, які столиця Китаю приймати у 2022 року, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.

"Очільники олімпійських комітетів України та Китаю обговорили питання поглиблення співробітництва між двома країнами у сфері спорту, надання сприяння китайської сторони у підготовці українських спортсменів до Ігор-2022, зокрема, проведення навчально-тренувальних зборів та участі у тестових змаганнях на території КНР", - розповіли у прес-службі.

Читайте також: Бубку обрали віце-президентом Асоціації Всесвітніх ігор майстрів

Зазначимо, що в ці дні у Китаї триває четвертий візит Координаційної комісії Міжнародного олімпійського комітету. Робота на етапі планування та визначення стратегій підготовки до Олімпійських ігор успішно завершена. Експерти МОК спільно з Оргкомітетом-2022 обговорюють пропозиції та рекомендації щодо прискорення будівництва спортивних об'єктів, підготовки персоналу та вчасного виконання всіх завдань, що стоять перед господарями зимових Ігор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-