Ді Франческо: Хто не вірить, що

Ді Франческо: Хто не вірить, що "Рома" може відігратися, нехай залишається вдома

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Рома" Еусебіо Ді Франческо поділився враженнями від поразки від англійського "Ліверпуля" (2:5) у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА.

Наставник "Роми" Еусебіо Ді Франческо вважає, що після поразки від "Ліверпуля" його команда ще зберігає шанси на підсумковий успіх.

"Не очікував, що пропустимо так багато м'ячів на початку другого тайму. Надія все ще є. Гра у відповідь - не те саме, що було проти "Барселони" (4:1). Буде дуже складно, але ми повинні вірити в успіх і віддати все, що у нас є, до останнього. Зараз не час шукати винних, ця команда добилася великих успіхів. Потрібно краще зіграти з точки зору індивідуальних дій. Коли граєш на такому рівні, повинен знати власні сильні сторони, чого не було в середині гри. Хто не вірить, що ми можемо відігратися, нехай залишається вдома", - цитує Ді Франческо Sport Arena

Нагадаємо, перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Ліверпуль" приймав римську "Рому", завершився перемогою господарів арени "Енфілд" з рахунком 5:2. "Ліверпуль" забив 5 м’ячів до 69-й хвилини матчу, але потім дозволив "Ромі" повернутися до гри. Голами престижу римляни відзначилися на 81-й і 85-й (з пенальті) хвилинах матчу.

Читайте також: Наставник "Ліверпуля" висловив невдоволення пропущеними м’ячами від "Роми"

Матч у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між "Ромою" і "Ліверпулем" відбудеться в середу, 2 травня, на стадіоні "Олімпіко" в Римі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-