Німеччина офіційно подала заявку на проведення футбольного Євро-2024

Німеччина офіційно подала заявку на проведення футбольного Євро-2024

Укрінформ
Делегація Німецького футбольного союзу (DFB)  відвідала штаб-квартиру УЄФА і подала заявку на проведення фінальної стадії чемпіонату Європи-2024.

Сьогодні, 24 квітня, в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні президент DFB Райнхард Гріндель вручив всі необхідні документи генеральному секретарю Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Теодору Теодорідісу. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Про бажання провести чемпіонат Європи 2024 року з футболу Німеччина оголосила ще в березні 2017-го, а зараз офіційно подала свою заявку.

Заявки на проведення Євро-2024 можна подати до 27 квітня. Найближчими тижнями адміністрація УЄФА почне оцінювати їх. На цьому етапі УЄФА може зажадати від учасників конкурсу доопрацювати заявки або дати роз'яснення з тих чи інших питань. До вересня 2018 року УЄФА в письмовому вигляді підготує і опублікує оціночний звіт по кожній заявці.

Організатор Євро-2024 буде обраний в ході голосування на засіданні Виконавчого комітету УЄФА 27 вересня в Ньоні.

Читайте також: "Барселона" вдруге виграла Юнацьку лігу УЄФА

Цього тижня штаб-квартиру УЄФА відвідає делегація Футбольної федерації Туреччини, яка також має намір подати офіційну заявку на проведення Євро-2024.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-