Тайсон: Два матчі з

Тайсон: Два матчі з "Динамо" в кінці сезону є вкрай важливими для "Шахтаря"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тайсон прокоментував перемогу команди над "Маріуполем" (5:1) у матчі 1/2 фіналу Кубка України.

"Я щасливий, що перемогли. Команда повернулася до гарної, якісної грі. Радий, що вдалося забити два м'ячі: перший - зі штрафного, що завжди досить складно, а другий - після передачі Марлоса. Я насправді дуже-дуже щасливий. Ми вийшли в фінал, очікуємо цього поєдинку.

Два матчі з "Динамо" в кінці сезону є вкрай важливими для нас. Можна сказати, що буде два фінали. У футболі завжди можна все змінити, і ми готові знову зустрітися з киянами. Але перед цим у нас такі ж значущі ігри в чемпіонаті - треба сфокусуватися на них. Попереду непростий поєдинок з "Ворсклою", тому зараз ми повинні думати тільки про перемоги", - цитує Тайсона офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: Єдиний гол "Маріуполя" трапився через помилку "Шахтаря"

Нагадаємо, у півфіналі Кубка України з футболу 18 квітня успіх "гірникам" на харківському ОСК "Металіст" принесли голи бразильців Тайсона (на 8-й та 45-й хвилинах), Марлоса (38), нігерійця Оларенваджу Кайоде (74) та Івана Петряка (76), на які у приазовців відповів лише Ігор Тищенко (22).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-