Японські юніори за булітами перемогли угорців на першості світу у Києві

Японські юніори за булітами перемогли угорців на першості світу у Києві

Укрінформ
Юніорська збірна Японії U18 (гравці до 18-ти років) у серіїї хокейних пенальті здолала 18 квітня команду Угорщини на першості світу у дивізіоні 1В, що триває у Києві - 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 0:0, 1:0).  

На льодовому майданчику столичного Палацу спорту в основний час шайби закинули Чікара Ханадзава (2-а хвилина), Тайга Абе (28) - Себаст'єн Ковач (43) та Кристоф Папп (60), повідомляє Укрінформ. 

Цей результат є дуже сприятливим для господарів льоду - хокеїстів збірної України, які в разі двох перемог над суперниками в основний час стануть кращими на турнірі. Сьогодні наша команда зіграє зі збірною Італії, а 20 квітня - з румунами. У попередніх зустрічах підопічні Олега Ігнатьєва спочатку поступилися Японії (0:1), а потім двічі перемогли - Австрію (5:3) та Угорщину (4:3). 

Раніше у середу австрійці розгромили аутсайдера - збірну Румунії - 7:1 (4:0, 1:1, 2:0). 

Читайте також: Австрійці перемогли румунів на юніорській першості світу з хокею у Києві

Турнірне становище на цю годину: Австрія - 9 очок (після 4-х ігор), Японія - 8 (4), Угорщина - 7 (4), Україна - 6 (3),  Італія - 3 (3), Румунія - 0 (4).

Додамо, що команда-переможниця турніру підвищиться у класі й виступатиме у дивізіоні 1А. Збірна, що посяде останнє місце, опуститься до дивізіону 2A.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-