Австрійці перемогли румунів на юніорській першості світу з хокею у Києві

Австрійці перемогли румунів на юніорській першості світу з хокею у Києві

Укрінформ
Хокеїсти юніорської збірної Австрії (гравці до 18-ти років) переграли у середу, 18 квітня,  команду Румунії на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В, що триває у Києві, - 7:1 (4:0, 1:1, 2:0).  

На льодовому майданчику столичного Палацу спорту шайби у ворота аутсайдерів першості  закинули Адем Кандемір (5-та хвилина), Максиміліан Реберніг (6, 43), Беньямін Баумгартнер (12), Давид Маєр (16), Беньямін Лянцінгер (29), Бенедікт Вольфарт (54); у румунів відзначився Драгош Петріке (27), повідомляє Укрінформ.

Сьогодні пройдуть ще два матчі. Команда Японії зустрінеться з Угорщиною, а господарі льоду українці зіграють зі збірною Італії. У попередніх зустрічах підопічні Олега Ігнатьєва спочатку поступилися Японії (0:1) а потім двічі перемогли - Австрію (5:3) та Угорщину (4:3).  

Читайте також: Юніорська збірна України перемогла угорців на першості світу з хокею у Києві

Турнірне становище на цю годину: Австрія - 9 очок (після 4-х ігор), Угорщина - 6 (3), Україна - 6 (3), Японія - 6 (3), Італія - 3 (3), Румунія - 0 (4).

Додамо, що команда-переможниця турніру підвищиться у класі й виступатиме у дивізіоні 1А. Збірна, що посяде останнє місце, опуститься до дивізіону 2A.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-