Українці у Франції створили ролик для фанатів проти участі у ЧС-2018

Українці у Франції створили ролик для фанатів проти участі у ЧС-2018

Відео
Укрінформ
Українські активісти у Франції спільно з українським футбольним клубом "Тризуб" / ASUFC TRIDENT створили ролик, аби закликати прихильників футболу, що мають намір відвідати Чемпіонат світу з футболу в Росії, добре подумати, чи варто це робити.

Відеоролик, розміщений в Youtube, починається із запитання англійською: «Чемпіонат світу з футболу 2018 в Росії. Чи ви певні, що це слушна ідея».

«Ми знаємо, наскільки в усьому світі люблять футбол, і деяким поціновувачам не так важливо, де відбувається чемпіонат, але кожен з них має пам'ятати, що, відвідуючи Росію, купуючи квитки, вони фактично фінансують агресію, війни, порушення міжнародного права», - наголосили автори та учасники ролика в коментарі Укрінформу.

Читайте також: Перед фіналом ЛЧ УЄФА правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі - МВС

«Створенням цього ролика ми мали на меті довести свою громадянську позицію і сказати «ні» проведенню Чемпіонату світу з футболу в Росії», - наголосили вони.

При створенні ролика були використані військові документальні кадри, які є у відкритому доступі в мережі Інтернет, та авторська музика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-