Голкіпер

Голкіпер "Ювентуса": У арбітра в грудях не серце, а сміттєвий бак

Укрінформ
Голкіпер італійського футбольного клубу "Ювентус" Джанлуїджі Буффон розкритикував дії арбітра Майкла Олівера у другій зустрічі з мадридським "Реалом" в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.  

У другій зустрічі "Реал" програв "Ювентусу" з рахунком 1:3 (перший матч 3:0), але зумів пройти в півфінал Ліги чемпіонів УЄФА завдяки пенальті в компенсований час, який реалізував Кріштіану Роналду.

"Це і на 10 відсотків не пенальті. Я знаю, що арбітр бачив - момент був неясний. Сумнівний момент на 93-й хвилині, коли в першому матчі у нас був очевидний пенальті, не можна ставити такий 11-метровий в такий момент. Команда віддала всі сили, і одна людина не може взяти і зруйнувати ось так мрію неймовірного камбека сумнівним епізодом. У тебе в грудях, мабуть, не серце, а сміттєвий бак. Крім того, якщо у тебе немає мужності вийти на поле на такому стадіоні, краще сиди на трибуні з дружиною, з дітьми, пий Sprite і їж чіпси. Не можна руйнувати мрію команди.

"Реал" заслужив пройти далі за сумою двох матчів, я бажаю їм удачі, для мене завжди було честю грати проти цього клубу, але ми об'єктивно заслуговували як мінімум на додатковий час", - цитує Буффона tribuna.com

Читайте також: Наставник "Ювентуса": Пенальті у першому матчі з "Реалом" міг змінити все

Нагадаємо, "Ювентус" програв у першій зустрічі "Реалу" з рахунком 0:3 і за сумою двох чвертьфінальних матчів вилетів з Ліги чемпіонів (3:4). Жеребкування півфінальної стадії турніру відбудеться у п'ятницю, 13 квітня, у Ньйоні (Швейцарія). Перші матчі пройдуть 24 і 25 квітня, повторні - 1 і 2 травня. Фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Фото: eurosport 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-