Наставник

Наставник "Ювентуса": Пенальті у першому матчі з "Реалом" міг змінити все

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Ювентус" Массіміліано Аллегрі прокоментував ситуацію з пенальті, яка виникла в обох зустрічах з мадридським "Реалом" в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

У другій зустрічі "Реал" програв "Ювентусу" з рахунком 1:3 (перший матч 3:0), але зумів пройти в півфінал завдяки пенальті в компенсований час. У першому матчі в Турині арбітр не призначив пенальті за нібито фол на Хуані Куадрадо в штрафній "Реала". На думку Аллегрі, той епізод міг вирішити результат усього протистояння.

"Не хочу оцінювати дії арбітра. Мені шкода хлопців, які відмінно відіграли годину в першій грі і забили сьогодні ті м'ячі, які не забили тоді. Сьогоднішній епізод з пенальті один в один з тим, що стався з Хуаном Куадрадо в першому матчі. Навіть зараз я думаю, що той епізод міг вирішити результат протистояння.

Ми заслужили, як мінімум, екстра-тайм. У нас було ще дві заміни, які могли б дати поштовх команді на тлі втомленого "Реала". Мені потрібно було або ризикувати і робити заміни після години гри або ж дочекатися екстра-тайму, щоб мати можливість добре оцінити ситуацію. В кінці біля наших воріт навіть не було небезпечно. Тепер нам потрібно зосередитися на чемпіонаті, щоб забрати Скудетто собі. Нам потрібно бути сильними. Такі моменти повинні робити нас сильнішими", - цитує Аллегрі Sport Arena

Читайте також: Визначився квартет півфіналістів Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, "Ювентус" програв у першій зустрічі "Реалу" з рахунком 0:3 і за сумою двох чвертьфінальних матчів вилетів з Ліги чемпіонів (3:4). Жеребкування півфінальної стадії турніру відбудеться у п'ятницю, 13 квітня, у Ньйоні (Швейцарія). Перші матчі пройдуть 24 і 25 квітня, повторні - 1 і 2 травня. Фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-