Степаненко: Минулі дві гри з

Степаненко: Минулі дві гри з "Шахтарем" "Динамо" відсиджувалося в обороні

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

"Будь-який матч з "Динамо" важливий, а тим більше, з огляду на сьогоднішню ситуацію і позицію в турнірній таблиці. Я думаю, це буде ключовий матч, перш за все - для "Динамо", тому що у нас все-таки є перевага, і, якщо кияни не зможуть її скоротити, то їм буде дуже важко.

"Шахтар" влаштує нічия? У жодному разі. Ми гратимемо на перемогу. Ми граємо вдома... Просто минулі дві гри "Динамо" постійно відсиджувалося в обороні, якщо дивитися по статистиці. Цього разу їм потрібно щось робити і намагатися виходити вперед. Я думаю, це буде добре для уболівальників і гри в цілому", - цитує Степаненка footballua.tv

Читайте також: На домашніх матчах "Шахтаря" звучатиме живе виконання гімну України

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-