На домашніх матчах

На домашніх матчах "Шахтаря" звучатиме живе виконання гімну України

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" започатковує нову традицію: живе виконання гімну України на своїх домашніх матчах.

Перед суботнім дербі "Шахтар" - "Динамо" гімн України прозвучить на стадіоні "Металіст" наживо у виконанні солістки Харківського національного театру опери та балету Юлії Антонової. Про це повідомляє uafootball.segodnya.ua.

"Для мене це буде абсолютно новий досвід. Нічого подібного раніше я не робила, а тому з інтересом відгукнулася на пропозицію футбольного клубу" Шахтар ". Погодилася, не роздумуючи. Хоча, звичайно, трохи хвилююся, навіть побоююсь. Співати перед такою кількістю народу - честь для будь-якого артиста. Вже провели на стадіоні генеральну репетицію. Мені сказали, що якщо експеримент виявиться успішним, до мене знову звернуться. Але я думаю, що всім сподобається і я ще із задоволенням заспіваю", - поділилася враженнями Юлія Антонова.

Читайте також: Матч "Шахтар" – "Донецьк" судитиме арбітр із Харкова

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27-го туру УПЛ відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Фото: tsn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-