Комітет арбітрів ФФУ: Феррейра мав отримати жовту картку в матчі з

Комітет арбітрів ФФУ: Феррейра мав отримати жовту картку в матчі з "Вересом"

Укрінформ
Комітет арбітрів Федерації футболу України (ФФУ) визнав, що форвард донецького "Шахтаря" мав отримати жовту картку "за неспортивну поведінку".

"21 хв. Асистент арбітра фіксує положення "поза грою" футболіста №19 гостей (Феррейри), який, замість того, щоб зупинитись і дозволити поновити гру вільним ударом на користь команди у захисті, продовжує свої дії і вибиває м’яч високо вгору в напрямку трибуни. Ця неспортивна поведінка повинна бути покарана жовтою карткою і арбітр не повинен обмежуватись простим усним зауваженням", - повідомляє офіційний сайт Комітету арбітрів ФФУ. 

Нагадаємо, лідер нинішньої першості донецький футбольний клуб "Шахтар" 7 квітня здолав на "Арені Львів" рівненський "Верес" з рахунком 2:0 у матчі 26-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів Прем'єр-ліги. Судив матч Юрій Можаровський. На 21-й хвилині поєдинку асистент арбітра зафіксував положення "поза грою" у Феррейри, але футболіст продовжив рух з м'ячем, після чого вибив його високо вгору в напрямку трибуни.

Читайте також: Феррейра: Гра "Шахтаря" з "Динамо" - це особиста дуель характерів

Зараз "Шахтар" готується до матчу 27 тура УПЛ проти київського "Динамо", який відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Поєдинок розпочнеться о 17.00.

Фото: shakhtar.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-