Феррейра: Гра

Феррейра: Гра "Шахтаря" з "Динамо" - це особиста дуель характерів

Фото
Укрінформ
Форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" Факундо Феррейра поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

"Це справжнє класико, як і в інших країнах. Це неймовірно важливі й особливі матчі. Ми сприймаємо цю гру, як зустріч віч-на-віч. Це особиста дуель характерів. Зараз ми в прекрасній формі, забиваємо багато голів. Ми добре сконцентровані. Якщо зіграємо так, як уміємо, то у нас буде прекрасний результат. Звичайно, мені хотілося б забити м’яч. В таких матчах на форвардах лежить особлива відповідальність. Але я думаю про перемогу. Якщо момент реалізує мій партнер, то буду точно так само щасливий. Головне – виграти у "Динамо", – цитує Феррейру "Футбол 24"

Нагадаємо, футбольний поєдинок найсильніших команд України "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) відбудеться в суботу, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00.

Читайте також: Марлос: Матч з "Динамо" для нас - звичайна чергова гра

Вчора ввечері "гірники" провели тренування на газоні НТК імені Віктора Баннікова. Сесія практично повністю була побудована на вправах тактичного плану. На завершення футболісти зіграли двосторонку на половині поля.

До загальної групи повернувся Богдан Бутко. Тарас Степаненко, який отримав травму в поєдинку з "Зорею", як і раніше, займається індивідуально.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-