Марлос: Матч з

Марлос: Матч з "Динамо" для нас - звичайна чергова гра

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України бразилець Марлос поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

"Насправді, для нас це буде звичайна чергова гра, за перемогу в якій нараховуються три очки. Звичайно, протистоянню "Шахтаря" і "Динамо" в Україні надають великого значення. На це протистояння всі чекають з нетерпінням. Зараз ми в прекрасних кондиціях, щоб провести гарний матч.

Дуже радий, що "Шахтар" проводить домашні матчі в Харкові. У цьому місті я провів кілька років, дійсно люблю його. Знаю, що це почуття взаємне для мене від місцевих уболівальників. Тут завжди прекрасна футбольна атмосфера", - цитує Марлоса footballua.tv

Нагадаємо, футбольний поєдинок найсильніших команд України "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) відбудеться в суботу, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Придбати квитки можна в касах стадіону "Металіст", онлайн або у роздрібній торговельній мережі Харкова. Вартість квитків категорії Standard становить від 40 до 200 грн.

Читайте також: На матчі "Шахтар" – "Динамо" у Харкові очікують аншлаг

Зараз "гірники" готуються до матчу 26-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги проти рівненського "Вереса", який відбудеться 7 квітня у Львові.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-