На матчі

На матчі "Шахтар" – "Динамо" у Харкові очікують аншлаг

Укрінформ
На матч 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги (УПЛ) між донецьким футбольним клубом "Шахтар" і київським "Динамо" у Харкові очікується "повний стадіон".

Про це, а також про різноманітні акції під час матчу, повідомив начальник відділу продажів ФК "Шахтар" Олександр Мурадов.

"У касах та в інших каналах продажу ми бачимо значне зростання: на сьогоднішній день продано понад 10 тисяч квитків. На цей матч ми очікуємо повний стадіон.

Найголовніша акція, приурочена до прийдешнього поєдинку, спрямована на підтримку дитячого футболу в Харкові: кожна людина, яка купить квиток на футбол, зробить свій внесок у розвиток дитячого футболу. З кожного проданого квитка п'ять гривень піде на покупку м'ячів для дітей, які займаються футболом в Харкові. Для кожної групи уболівальників у нас є свої пропозиції. Для дітей і їх батьків є окремий сектор з ігровим майданчиком. Для студентів - спеціальні промопропозиції та знижки. Для кожної групи уболівальників у нас є щось цікаве", - сказав Мурадов в інтерв’ю footballua.tv

Читайте також: На матч "Шахтаря" у Харкові запрошують плакати "Харків проти "Динамо"?"

Нагадаємо, футбольний поєдинок найсильніших команд України "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) відбудеться в суботу, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Придбати квитки можна в касах стадіону "Металіст", онлайн або у роздрібній торговельній мережі Харкова. Вартість квитків категорії Standard становить від 40 до 200 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-