Клопп: Нічого ще не вирішено,

Клопп: Нічого ще не вирішено, "Ман Сіті" завжди готовий завдати удару у відповідь

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з "Манчестер Сіті".

Юрген Клопп вважає, що дві поспіль поразки команди суперника не зменшують її якості й досягнень у сезоні.

"Спочатку сезону ми програли "Манчестер Сіті" 0:5. І хоча більшу частину зустрічі грали вдесятьох, якість їхньої гри було зрозуміло всім. Всі розуміли, що у команди Гвардіоли, кращого менеджера в світі, буде видатний сезон. Але в світі немає ідеальних команд і окремі матчі не роблять їх такими. Бувають окремі моменти або хвилини, але "Сіті" йшли послідовно до своєї мети і тому стануть чемпіонами Англії.

Не варто думати, що все вирішено. Я, наприклад, не думаю, що "Барселона" вже вважає себе учасником півфіналу. Це футбол. Завжди є шанс відповісти, нанести удар у відповідь. Це те, що є у "Сіті". Як і у нас є можливість зіграти дуже добре. Перемогти? Чому ні. Багато хто думає: "Ліверпуль" пройде далі, але в цьому матчі програє" тощо. Нічого ще не вирішено. Ми маємо можливість перемогти. Це буде складно, але саме перемога повинна бути метою, коли починається матч", - цитує Клоппа Sport Arena

Читайте також: Клопп про перемогу над "Манчестер Сіті": Не очікували на такий результат

Нагадаємо, футбольний поєдинок "Манчестер Сіті" – "Ліверпуль" в рамках другої зустрічі команд в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться сьогодні, 10 квітня, на стадіоні "Етіхад". У першій зустрічі підопічні Юргена Клоппа впевнено перемогли "МС" з рахунком 3:0, а у минулі вихідні "МС" програв в дербі "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:3.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-