Клопп про перемогу над

Клопп про перемогу над "Манчестер Сіті": Не очікували на такий результат

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп поділився враженнями від несподівано великої перемоги над "Манчестер Сіті" (3:0) у першій чвертьфінальній зустрічі Ліги чемпіонів УЄФА.

"Рахунок 3:0 - це добре. Ми не очікували на такий результат, але в другому таймі нам слід було грати краще. У "Сіті не було багато шансів, але і в наших діях було мало футболу. А ось перший тайм був чудовий. Це був той футбол, яким він має бути. Ми розуміли сильні якості суперника, але також пам'ятали і про свої козирі. Ми дуже добре захищалися проти передач "Ман Сіті". Хотілося, щоб було більше футболу, але я не злюся, все добре.

Сьогодні ми втратили одного гравця через травму, а другого - через перебір карток. Мохамед Салах говорив, що відчуває себе нормально, але слід все перевірити. Якщо ми хочемо, щоб такі матчі були і в АПЛ, Ліга повинна подумати над календарем. Далі у нас гра з "Евертоном", яку можна назвати головним матчем року, а нам потрібно знаходити для неї гравців. Мені це не подобається. Якщо я не випущу основний склад, ви ж знаєте, що буде", - цитує Клоппа Sport Arena

Нагадаємо, вчора "Ліверпуль" у матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА розгромив "Манчестер Сіті" з рахунком 3:0. "Ліверпуль" на домашній арені "Енфілд" ще у першому таймі відправив три м'ячі у ворота "Манчестер Сіті" зусиллями Мохамеда Салаха (12-та хвилина), Алекса Окслейда-Чемберлена (21) і Садіо Мане (31). У цьому матчі був травмований Мохамед Салах і отримав дискваліфікацію Джордан Хендерсон.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Барселона" розгромила "Рому", "Ліверпуль" - "Манчестер Сіті"

Володар путівки до півфіналу ліги чемпіонів УЄФА в цьому протистоянні визначиться 10 квітня на арені "Етіхад" в Манчестері.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-