«Баварія» і «Манчестер Сіті» сьогодні можуть стати чемпіонами

«Баварія» і «Манчестер Сіті» сьогодні можуть стати чемпіонами

Укрінформ
Український півзахисник Олександр Зінченко сьогодні може стати чемпіоном Англії.

«Баварія» сьогодні може оформити шостий поспіль титул чемпіона Німеччини, а «Манчестер Сіті» - повернути собі чемпіонство в Англії. Про це повідомляє Sport Arena.

«Баварія» за шість турів до завершення чемпіонату випереджає «Шальке» на 17 очок і в 29-му турі грає на виїзді з «Аугсбургом». Чемпіоном команду Юппа Хайнкеса можуть зробити одна з двох умов. Перша – особиста перемога «Баварії» над «Аусбургом». Друга –  втрата очок «Шальке» проти «Гамбурга». Цей титул стане для «Баварії» шостим поспіль і 28-м в історії.

Читайте також: АПЛ: «Манчестер Сіті» переміг «Евертон»

Також може зняти усі питання за шість турів до фінішу АПЛ «Манчестер Сіті», але перед ним завдання набагато складніше. Йому потрібно обіграти в дербі «Манчестер Юнайтед». Команда Гвардіоли випереджає «МЮ» на 16 очок, і тільки перемога принесе титул вже сьогодні.

Для «Манчестер Сіті» цей титул стане п'ятим в історії і третім в новітню епоху після приходу в клуб арабських інвестицій.

Матч «Аугсбург» - «Баварія» почнеться сьогодні о 16:30 за українським часом, а «Ман Сіті» і «МЮ» вийдуть на поле о 19:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-