Козиренко: Спробуємо нав’язати данській збірній свою боротьбу

Козиренко: Спробуємо нав’язати данській збірній свою боротьбу

Укрінформ
Форвард жіночої збірної України з футболу Тетяна Козиренко поділилася враженнями від поєдинку Хорватія – Україна (3:0) відбору ЧС-2019, в якому вона відзначилася дублем.

"Дякую за привітання з перемогою. Я вдячна тренеру, який в мене повірив і випустив зі стартових хвилин. Партнери грали на мене, і мені вдалося забити два важливі м’ячі. Я дуже рада цьому і щаслива, що допомогла команді здобути перемогу. З рахунку на табло видно, що тренер обрав правильну тактику, і наші суперниці нічого не змогли протиставити нашому прессингу. Ми виконали установку й досягли позитивного результату", - цитує Козиренко прес-служба ФФУ.

Також українська футболістка розповіла про підготовку до наступного матчу відбіркового турніру ЧС-2019 з футболу, який відбудеться 9 квітня проти збірної Данії.

"Зараз головне - відновитися фізично і психологічно. На українську команду чекає довгий переїзд до Віборга, де й проходитиме матч з Данією. Ми спробуємо нав’язати данській збірній свою боротьбу. Тренерській штаб надасть нам усю необхідну інформацію стосовно майбутнього суперника. Буде важко, але ми будемо боротися", - сказала Козиренко.   

Нагадаємо, вчора національна жіноча збірна України з футболу здобула перемогу в відбірковому турнірі чемпіонату світу-2019. У своєму третьому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви на виїзді завдали поразки команді Хорватії з рахунком 3:0. Розгром балканок розпочався після стандарту у виконанні Ольги Басанської на 25-й хвилині, який завершився автоголом хорватки Матеї Бошняк. На останніх хвилинах першого тайму дублем відзначилася Тетяна Козиренко (41, 45+3).

Читайте також: Жіноча збірна України з футболу розгромила хорваток у відборі на чемпіонат світу

Наступний поєдинок українки проведуть вже найближчого понеділка, 9 квітня, в Данії. Матч розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-