Харлан: Четверта статуетка від НОК України не стала для мене несподіванкою

Харлан: Четверта статуетка від НОК України не стала для мене несподіванкою

Укрінформ
Олімпійська чемпіонка і чинна чемпіонка світу з фехтування на шаблях Ольга Харлан присвятила свою четверту перемогу в номінації "Спортсменка року" від НОК України своїм батькам.

Також лідер збірної України з фехтування на шаблях Ольга Харлан висловила надію, що наступного року отримуватиме статуетку від національного олімпійського комітету (НОК) України разом з командою.

"Для мене ця перемога не стала несподіванкою, тому що кожна праця винагороджується. У минулому році я дуже багато працювала. Як результат – "золото" чемпіонату світу, моє третє особисте "золото". Тому дуже вдячна за цю статуетку - це результат того, що я робила. Це мотивація, щоб отримати п'яту. Місця ще багато.

Перемогу я присвячую, звичайно ж, своїй сім'ї, батькам. Вони завжди уболівають за мене, переживають. Ми не часто бачимося, тому що я постійно на змаганнях, на зборах. І ця чергова нагорода буде саме для них. Спасибі їм, що постійноуболівають, моляться за мене. Дякую моїм уболівальникам, команді. На жаль, деякі дівчата пропустили минулий сезон через травми, не могли з ними виступати на чемпіонаті світу і Європи, не могли уявити кращу команду сьогодні. Але, сподіваюся, в наступному році ми потрапимо до номінації разом", - розповіла Харлан в інтерв’ю XSPORT.

Нагадаємо, що в 2016 році лідер збірної України з фехтування на шаблях Ольга Харлан перенесла операцію на плечі, а вже через кілька місяців взяла "золото" на чемпіонаті світу в Німеччині.

Читайте також: "Героїв спортивного року-2017" вшанували в Українському домі

Для Ольги Харлан перемога у номінації "Краща спортсменка року" від НОК України стала вже четвертою в кар'єрі. За кількістю перемог у цій номінації спортсменка обійшла чемпіона WBO боксера Василя Ломаченка, а також титулованого гімнаста Олега Верняева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-