Біатлон: президент IBU хоче бачити Бйорндалена у виконкомі організації

Біатлон: президент IBU хоче бачити Бйорндалена у виконкомі організації

Укрінформ
Президент Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерс Бессеберг висловиви бажання бачити легендарного норвезького біатлоніста Уле Ейнара Бйорндалена у виконкомі IBU.

"На мій погляд, будь-якому спорту важливо мати таку людину, якщо не на посаді президента, то в виконкомі точно. Є багато прикладів, коли колишні зірки спорту приєднуються до міжнародних федерацій. Так, не можна виключати, що одного разу Уле Ейнар стане президентом IBU, але, як мені здається, це його не дуже цікавить. Але в цьому і немає необхідності, я б хотів його бачити у виконкомі.

Він зробив дуже багато для популяризації біатлону. У нього тисячі шанувальників в Норвегії, Німеччини, Австрії та Росії. Кожному спорту важливо мати такого спортсмена. Але все має свій кінець, і ми вдячні йому за те, що він зробив для біатлону", - цитує Бессеберга XSPORT.

Читайте також: Легендарний біатлоніст Бйорндален оголосив про завершення кар'єри

Нагадаємо, сьогодні, 3 квітня, найтитулованіший біатлоніст світу норвежець Уле Ейнар Бйорндален оголосив про завершення кар'єри. Раніше 44-річний восьмикратний олімпійський чемпіон зізнався, що по ходу своєї кар'єри приховував проблеми зі здоров'ям.

Фото: Уле-Ейнар Бйорндален/Sport.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-