Екс-наставник

Екс-наставник "Шахтаря" Мірча Луческу сьогодні відвідав Київ

Укрінформ
Колишній наставник донецького футбольного клубу "Шахтар" Мірча Луческу, який нині очолює збірну Туреччини, сьогодні побував в українській столиці.  

Футбольний тренер Мірча Луческу 3 квітня відвідав у Києві офіс компанії, яка належить президенту "Шахтаря" Рінату Ахметову. Про це повідомляє Sport Arena.

Ходять чутки, що, незважаючи на діючий ще рік контракт Луческу з турецькою федерацією футболу, 72-річний фахівець може влітку отримати в "Шахтарі" одну з посад. З огляду на оголошене раніше самим Луческу бажання завершити тренерську кар'єру після роботи з Туреччиною, мова може йти скоріше про роботу в структурі донецького клубу.

Зазначимо, що Мірча Луческу 12 років перебував на тренерському посту донецької команди і виграв з нею вісім чемпіонських титулів, шість Кубків України і добився тріумфу в Кубку УЄФА в сезоні- 2008/2009. У серпні минулого року він очолив збірну Туреччини. Під керівництвом Луческу турки не пробилися до фінальної частини чемпіонату світу-2018 з футболу і зайняли четверте місце в групі I, де також виступала і збірна України.

Читайте також: ЗМІ: Фонсека не поспішає підписувати новий контракт з «Шахтарем»

Є ймовірність того, що нинішній головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека не продовжуватиме свою чинну трудову угоду з клубом, розраховану до кінця нинішнього сезону. Тому посада на тренерському містку команди влітку може виявитися вакантною.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-