Бокс: промоутер Дерев'янченка добивається бою з Головкіним у травні

Бокс: промоутер Дерев'янченка добивається бою з Головкіним у травні

Укрінформ
Лу Дібелла, промоутер українського боксера Сергія Дерев'янченка, вважає, що саме його підопічний має в разі необхідності замінити мексиканця Сауля Альвареса в поєдинку 5 травня з чемпіоном Геннадієм Головкіним.

У вересні 2018 року минає рік, як український боксер середньої вагової категорії Сергій Дерев'янченко став обов'язковим претендентом для чемпіона Геннадія Головкіна по лінії Міжнародної боксерської федерації (IBF). На це промоутер українця намагається звернути увагу IBF.

"Нас турбує ситуація, що склалася. Все йде до того, що Головкін проведе проміжний бій, а у вересні все-таки зустрінеться з Альваресом. Ситуація є вкрай неприйнятною для Дерев'янченка. Адже у вересні минає рік з того часу, як він став обов'язковим претендентом. Ми звертаємося до IBF і розраховуємо на принципи чесності і непідкупності, якими і славиться ця організація", - цитує адвоката Дібелла vRINGe.com

Нагадаємо, у лютому Сауль Альварес провалив поспіль два допінг-тестування. В організмі мексиканського боксера був виявлений заборонений препарат кленбутерол. Атлетична комісія штату Невада розслідує справу Альвареса, але остаточний вердикт винесе 18 квітня. Команда Головкіна виступає проти скасування бою, а в разі необхідності промоутер Том Леффлер обіцяє підібрати замість Альвареса якісну заміну.

Читайте також: Промоутер Головкіна: Поки продовжуємо підготовку до бою з Альваресом

Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 КО) в серпні 2017 року у відбірковому поєдинку завдав дострокової поразки багамцю Туреано Джонсону (20-2, 14 КО) і є обов'язковим претендентом для чемпіона WBC, WBA Super, IBO Геннадія Головкіна (37-0-1, 33 КО) по лінії IBF.

Фото: С.Дерев’янченко/ringtv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-