Промоутер Головкіна: Поки продовжуємо підготовку до бою з Альваресом

Промоутер Головкіна: Поки продовжуємо підготовку до бою з Альваресом

Укрінформ
Том Леффлер, промоутер казахстанського боксера Геннадія Головкіна заявив, що бій з мексиканцем Саулем Альваресом не скасовуватимуть через першу позитивну допінг-пробу, а зачекають на наступні проби.

"Ми продовжуємо підготовку до бою. Чекаємо на рішення Атлетичної комісії штату Невада. Саме тому Абель Санчес (тренер Головкіна - прим.) завжди наполягає на ретельній перевірці боксерів напередодні бою. Головкін дуже важко працює в залі, а наше завдання - не допустити, щоб суперник отримав перевагу за допомогою допінгу. Ми - за "чистий" спорт і за рівні умови для бійців, так що зачекаємо на інші допінг-проби Сауля, а потім прийматимемо рішення, грунтуючись на результатах аналізів", - цитує Леффлера XSPORT

Нагадаємо, допінг-проба Сауля Альвареса (49-1-2, 34 КО) перед поєдинком з Головкіним (37- 0-1, 33 КО) виявилася позитивною - в організмі мексиканського боксера знайшли кленбутерол, який використовується для лікування бронхіальної астми. Реванш між Альваресом і Головкіним мав відбутися 5 травня в Лас-Вегасі на арені T-Mobile.

Читайте також: Сондерс хоче боксувати з Головкіним через допінг-пробу Альвареса

Чемпіон WBO у середній ваговій категорії британський боксер Біллі Джо Сондерс (26-0, 12 КО) виявив бажання замінити мексиканця Сауля Альвареса в бою з володарем поясів IBF, IBO, WBA і WBC Геннадієм Головкіним.

Фото: Г.Головкін/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-