Аеропорт

Аеропорт "Бориспіль" закриє одну зі смуг під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У зв’язку з великим навантаженням 25-27 травня, пов’язаним із проведенням у Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, аеропорт "Бориспіль" тимчасово закриє одну з двох злітно-посадкових смуг.

Злітна-посадкова смуга аеропорту "Бориспіль" під час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) буде задіяна в якості тимчасового майданчика для стоянки літаків. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Заходи мають полегшити роботу аеропорту, що очікує на прибуття додаткових 100 літаків, які доставлять до Києва близько 20 000 уболівальників. Окрім злітно-посадкової смуги, для стоянок будуть також задіяні руліжні доріжки й військова зона аеродрому.

Читайте також: У день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Бориспіль" проведе фотополювання на літаки

Нагадаємо, що в день фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА-2017/2018 міжнародний аеропорт "Бориспіль" порине у свято спотингу - авіаційного фотографування. Фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде в Києві 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського,

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-