У день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

У день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Бориспіль" проведе фотополювання на літаки

Укрінформ
В міжнародному аеропорту "Бориспіль" проведуть великий весняний спотинг у день фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА, який запланований на 26 травня.

Про це повідомляється на сторінці столичного летовища у Facebook.

"Міжнародний аеропорт "Бориспіль" розпочинає підготовку до великого весняного спотингу. Свято авіаційної фотографії відбудеться 26 травня – у день фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА 2017/2018. Саме в цей день "Бориспіль" прийматиме більшість рейсів і стане "гаванню" для різнобарвної "флотилії" літаків. На хвилинку, в цей день прибуде... 130 додаткових чартерів, що вдвічі більше від максимального денного навантаження 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Як пояснюють у летовищі, підготовка великого спотингу потребує тісної взаємодії зі спотерами. Для цього в "Борисполі" запрошують трьох спотерів долучитися до роботи в оргкомітеті спотингу.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: на матчі "Динамо" – "Лаціо" у Києві очікується аншлаг

Для подачі заявки на участь в оргкомітет необхідно надіслати заявку на офіційну адресу летовища до 30 березня, зазначивши період зайняття спотингом, кількість відвіданих спотинг-заходів, кількість публікацій/постів, присвячених спотинг-заходам та авіаподорожам, і розмір ком’юніті ваших акаунтів у соцмережах.

Спотинг — особливий вид хобі, ведення реєстру літаків, що супроводжується фотографуванням і відеозйомкою літальних апаратів, найчастіше літаків.

Головне для плейн-спотера - визначити що за літак, його бортовий номер, серійний номер, все це звичайно супроводжується фотографуванням чи відеозйомкою для наочності, або просто записом у "блокноті споттера". Місцем споттингу служить аеропорт або невеликий аеродром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-