Баскетбол 3х3: визначились місця кваліфікації збірних України на ЧЄ-2018

Баскетбол 3х3: визначились місця кваліфікації збірних України на ЧЄ-2018

Укрінформ
За результатами жеребкування учасників відбіркових турнірів чемпіонату Європи-2018 з баскетболу 3х3, українські команди зіграють в Андоррі та Франції.

Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 гратиме в Андоррі 23-24 червня. Суперниками українців стануть Андорра, Словенія, Нідерланди, Чехія, Угорщина, Швейцарія та Греція. До фінального турніру виходять 3 найкращі команди. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Жіноча збірна України 3х3 гратиме у Франції 29-30 червня. Суперниками українських баскетболісток стануть Франція, Чехія, Німеччина, Польща, Білорусь, Туреччина, Ірландія, Швеція. До фінального турніру виходять 4 найкращі команди.

Нагадаємо, фінальний турнір чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 2018 року пройде в Бухаресті (Румунія) 14-16 вересня. У фінальному турнірі виступатимуть по 12 чоловічих та жіночих збірних. У кваліфікації боротимуться 59 національних команд із 33 країн. Це наймасовіше представництво в історії проведення змагань.

Читайте також: Чемпіонат Європи з баскетболу 3х3 пройде в Бухаресті

Раніше повідомлялося, що Україна піднялася з п'ятого на друге місце у загальному заліку з баскетболу 3х3 у світі та Європі. Жіночий український баскетбол 3х3 залишився другим у світі та піднявся на першу сходинку європейського рейтингу. Позиція чоловічого баскетболу 3х3 залишається незмінною – п’яте місце у світі і п’яте місце у Європі. На останньому чемпіонаті Європи чоловіча збірна України посіла третє місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-