Чемпіонат Європи з баскетболу 3х3 пройде в Бухаресті

Чемпіонат Європи з баскетболу 3х3 пройде в Бухаресті

Укрінформ
Міжнародна федерація баскетболу (ФІБА) визначила місце проведення чемпіонату Європи 2018 року з баскетболу 3х3.

Чемпіонат Європи з баскетболу 3х3 пройде в столиці Румунії Бухаресті 14-16 вересня 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У фінальному турнірі виступатимуть по 12 чоловічих та жіночих збірних. У кваліфікації боротимуться 59 національних команд із 33 країн. Це наймасовіше представництво в історії проведення змагань.

Кваліфікаційні турніри проходитимуть в Андоррі (23-24 червня), Франції (29-30 червня) та Румунії (30 червня – 1 липня). До фінального турніру виходять 3 найкращі чоловічі та 4 жіночі команди з Андорри, по 4 з Франції та 4 чоловічих і 3 жіночих з Румунії.

Читайте також: Баскетбол: Україна піднялася на друге місце в світовому рейтингу 3х3

Нагадаємо, Україна піднялася з п'ятого на друге місце у загальному заліку з баскетболу 3х3 у світі та Європі. При цьому жіночий український баскетбол 3х3 залишився другим у світі та піднявся на першу сходинку європейського рейтингу. Позиція чоловічого баскетболу 3х3 залишається незмінною – п’яте місце у світі і п’яте місце у Європі. На останньому чемпіонаті Європи чоловіча збірна України посіла третє місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-