Футбол: Бурда не гратиме сьогодні проти Саудівської Аравії

Футбол: Бурда не гратиме сьогодні проти Саудівської Аравії

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Микита Бурда не братиме участь у сьогоднішньому протистоянні проти збірної Саудівської Аравії.

Микита Бурда 23 березня не зможе зіграти в контрольному поєдинку проти Саудівської Аравії через пошкодження. Про це повідомляє zbirna.com

Останні тренування Бурда пропустив через пошкодження, яке не дозволить йому сьогодні ввечері вийти на поле. Є ймовірність того, що 22-річний футболіст повернеться до гри до наступного спарингу збірної України, який відбудеться 27 березня з Японією.

Окрім Микити Бурди до першого матчу 2018 року готуються всі футболісти збірної України, які прибули до іспанської Марбельї.

Читайте також: Караваєв: ФФУ забезпечила ідеальні умови для підготовки до матчу з аравійцями

Нагадаємо, сьогодні, 23 березня, на підопічних Андрія Шевченка чекає перший запланований спаринг тренувального збору. "Синьо-жовті" зіграють проти Саудівської Аравії на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї. Вхід на стадіон буде вільним. Зустріч Саудівська Аравія – Україна розпочнеться о 21.00, наживо її покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Букмекерські контори значно більші шанси на перемогу в цьому поєдинку віддають збірній України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-