Караваєв: ФФУ забезпечила ідеальні умови для підготовки до матчу з аравійцями

Караваєв: ФФУ забезпечила ідеальні умови для підготовки до матчу з аравійцями

Укрінформ
Захисник луганського футбольного клубу "Зоря" і збірної України Олександр Караваєв розповів про готовність команди до товариського матчу проти збірної Саудівської Аравії, який відбудеться сьогодні ввечері.

"Погода в Іспанії чудова. У Марбельї є все для якісного тренувального процесу. Стан полів просто бездоганний - світовий рівень. І федерація, і тренерський штаб забезпечили нам ідеальні умови для підготовки до поєдинку. Ми дуже задоволені й налаштовані лише на позитивний результат. 

Знаю, що Саудівська Аравія дуже збалансована й технічна команда. Аравійці грають у відкритий футбол без затримки м′яча на своїй половині поля. Їхній пріоритет - атака, тому на вболівальників чекає цікавий матч. Ми зосередимося на своїй грі. Дмонструватимемо все, на що здатні. Упевнені, що все буде добре", - цитує Караваєва прес-служба Федерації футболу України (ФФУ).

Нагадаємо, сьогодні, 23 березня, на підопічних Андрія Шевченка чекає перший запланований спаринг тренувального збору. "Синьо-жовті" зіграють проти Саудівської Аравії на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї. Вхід на стадіон буде вільним. Зустріч Саудівська Аравія – Україна розпочнеться о 21.00, наживо її покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Букмекерські контори значно більші шанси на перемогу в цьому поєдинку віддають збірній України.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу Україна - Саудівська Аравія

Друга товариська зустріч в рамках березневого збору запланована на 27 березня. Збірна України зіграє проти Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-