Бутко: Збірна Саудівської Аравії є хорошою командою, недарма вона вийшла на ЧС

Бутко: Збірна Саудівської Аравії є хорошою командою, недарма вона вийшла на ЧС

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Богдан Бутко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння зі збірної Саудівської Аравії в рамках товариської зустрічі.

"Думаю, тренерський штаб все зробить, щоб відновити взаєморозуміння в команді. Це нормальний процес, що хтось іде зі збірної, а хтось приходить. Нічого страшного немає, будемо вичавлювати максимум з того часу, який в нас є. Офіційні ігри відрізняються від товариських. Однак, я думаю, що професіонал завжди знайде в собі мотивацію і буде максимально налаштований на будь-яку гру, адже це важливо як для нього, так і для команди. Хто захоче, той знайде мотивацію і для спарингів - все залежить від кожного особисто. Я думаю, команда буде максимально зібраною на всіх іграх. У всіх гравців гарний настрій, всі хочуть вигравати.

Щодо Саудівської Аравії. Якщо чесно, до цього не дивився ігри цієї збірної. Думаю, це технічна і швидкісна команда. Це хороша збірна, адже не дарма вона вийшла на чемпіонат світу. Без сумнівів, буде хороша гра", - цитує Бутка footballua.tv

Нагадаємо, збірна України розпочала підготовку до товариського матчу проти Саудівської Аравії і провела перше тренування в Іспанії. Роботу підопічні Андрія Шевченка розпочали опівдні на полях футбольного центру Марбельї. Тренерський штаб найбільше уваги приділяє відновленню командних взаємодій.

Читайте також: Кравець: У Марбельї відпрацьовуємо власні дії, є певні нововведення

Сьогодні, 23 березня, на підопічних Андрія Шевченка чекає перший запланований спаринг тренувального збору. "Синьо-жовті" зіграють проти Саудівської Аравії на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї. Вхід на стадіон буде вільним. Зустріч Саудівська Аравія – Україна розпочнеться о 21.00, наживо її покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Друга товариська зустріч в рамках березневого збору запланована на 27 березня. Збірна України зіграє проти Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-