Кравець: У Марбельї відпрацьовуємо власні дії, є певні нововведення

Кравець: У Марбельї відпрацьовуємо власні дії, є певні нововведення

Відео
Укрінформ
Форвард турецького футбольного клубу "Кайсеріспор" і національної збірної Артем Кравець поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння зі збірною Саудівської Аравії в рамках товариської зустрічі.

"В Іспанії чудова погода, чудовий настрій. Після холодів у Харкові тут дуже приємно тренуватися. Останнім часом я досить часто бував у Марбельї. Гарне містечко, бездоганні умови для тренувань, тому мені подобається сюди повертатися. У загальних рисах знаю, що Саудівська Аравія - дуже технічна команда. Але ми більше зосереджені саме на нашій грі. Ми відпрацьовуємо наші майбутні дії, є певні нововведення.

Чи не позначиться на командному настрої товариський характер матчу? Так не буває. Взагалі. До збірної України всі приїжджають із максимальною мотивацією. Якщо ти надягаєш футболку національної команди, то нереально грати без повної самовіддачі", - цитує Кравця прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, сьогодні, 23 березня, на підопічних Андрія Шевченка чекає перший запланований спаринг тренувального збору. "Синьо-жовті" зіграють проти Саудівської Аравії на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї. Вхід на стадіон буде вільним. Зустріч Саудівська Аравія – Україна розпочнеться о 21.00, наживо її покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Читайте також: Футбол: вхід на матч Саудівська Аравія – Україна буде вільним

Учора збірна України з футболу провела перше тренування на полях Марбельї та вечірнє теоретичне заняття. До програми ігрової підготовки, окрім тактичних серій, входив і двосторонній поєдинок з тенісболу:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-