Біатлон: збірна України повернулася з етапу Кубка світу в Голменколлені

Біатлон: збірна України повернулася з етапу Кубка світу в Голменколлені

Відео
Укрінформ
Збірна України з біатлону достроково завершила виступи у сезоні й повернулася додому після етапу Кубка світу в Голменколлені.

Збірну України з біатлону тепло зустріли вболівальники 19 березня в міжнародному  аеропорту "Бориспіль" у Києві. Про це повідомляє XSPORT

Першою в зал прильоту аеропорту вийшла Анастасія Меркушина, яка зазначила, що команда заздалегідь знала про те, що не поїде до російської Тюмені. Ірина Варвинець повідомила, що ще візьме участь у "Військових іграх", які пройдуть в австрійському Гогфільцені на початку квітня. Віта Семеренко разом із сестрою Валею тренуватиметься в рідних Сумах, після чого сестри відправляться на останній лижний збір сезону закордон.

Всі спортсмени дякували вболівальникам за підтримку і висловили надію на кращі результати в наступному сезоні.

Читайте також: Юлія Джима заявила про можливе завершення кар'єри

Відео зустрічі біатлоністів в аеропорту:

Нагадаємо, сезон для українських біатлоністів закінчився достроково через те, що на заключному етапі в російській Тюмені українці не виступатимуть. Після естафетних гонок в Голменколлені збірна України майже гарантовано позбудеться наявної квоти в жіночій (6 осіб) і чоловічий (5 осіб) командах. У наступному сезоні на особисті гонки Кубка світу з біатлону збірна України зможе заявити 5 жінок і 4 чоловіків.

На фото: Ю. Джима

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-