Юлія Джима заявила про можливе завершення кар'єри

Юлія Джима заявила про можливе завершення кар'єри

Відео
Укрінформ
Лідер жіночої команди України з біатлону Юлія Джима заявила про можливе завершення кар'єри.

Як повідомляє XSport, одна з причин цього рішення – хвороба.

«Швидше за все, це був останній для мене сезон. Я про це не хочу говорити. У кожного своє бачення, і я просто зрозуміла, що вже цей рівень переросла і треба йти далі.

В кінці сезону форми як такої не було. Після хвороби важко за тиждень набрати форму, це взагалі нереально. Я бігала на такому ж рівні, як і на початку сезону. Звичайно, мені шкода, що в цьому році вийти на пік форми у мене так і не вийшло. Я так і не відчула цієї легкості.

Читайте також: Біатлон: Джима виграла "бронзу" у Гольменколлені

Але цьому була причина - хвороба, яка надовго затягнулася. Вона взагалі несподівано прийшла, та й не вчасно. Найголовніший старт сезону для мене виявився провальним, тому що на той час я не змогла знайти потрібні кондиції», - сказала Джима.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні Джима тричі на етапах Кубка світу піднімалася на п'єдестал пошани в особистих гонка. 27-річна біатлоністка взяла бронзові нагороди в спринті та індивідуальній гонці в Естерсунді, а також була третьою на етапі Кубка світу в Гольменколлені.

Кращий особистий результат в кар'єрі Юлі – «срібло» у гонці переслідування на етапі Кубка світу в Гохфільцені в сезоні 2013/2014. Крім цього, киянка є олімпійською чемпіонкою і двічі віце-чемпіонкою світу в естафетній гонці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-