Біатлон: Джима виграла

Біатлон: Джима виграла "бронзу" у Гольменколлені

Укрінформ
Олімпійська чемпіонка українка Юлія Джима з чистою стрільбою на двох вогневих рубежах стала в четвер бронзовим призером спринтерської гонки на передостанньому, восьмому етапі Кубка світу з біатлону в Гольменколлені (Норвегія).

Джима показала третій результат на дистанції 7,5 км, поступившись переможниці Анастасії Кузьміній зі Словаччини 29,2 секунди і власниці "срібла" Дар'ї Домрачевій з Білорусі - 20,3 секунди, повідомляє Укрінформ.

Анастасія Меркушина (2 штрафних кола) фінішувала 59-ю, Валя Семеренко (2) - 65-ю, Віта Семеренко (3) - 66-ю, Ірина Варвинець (2) - 81-ю.

Загалом на старт вийшли 97 біатлоністок.

Читайте також: Українським збірним заборонили брати участь у змаганнях в Росії

Сьогодні також пройде чоловічий спринт на 10 км за участю українців Дмитра Підручного, Артема Прими, Володимира Семакова (68), Руслана Ткаленка та Артема Тищенка. Початок о 15.45 за київським часом.

17 березня на норвезькому етапі Кубка світу відбудуться жіноча естафета 4х6 км та чоловіча гонка переслідування на 12,5 км. Завершать змагання у Гольменколлені 18 березня жіноча гонка переслідування на 10 км та чоловіча естафета 4х7,5 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-