Хацкевич: До завтрашньої гри з

Хацкевич: До завтрашньої гри з "Лаціо" готуються двадцять футболістів

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського "Динамо" Олександр Хацкевич на базі клубу у Кончі-Заспі провів у середу прес-конференцію напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти італійського "Лаціо".

Наставник, динамівців, зокрема, зазначив, що його команда у майбутній зустрічі має шукати щастя біля воріт суперників, повідомляє Укрінформ.

"Грати можна й потрібно проти будь-якої команди - такий висновок я зробив після гри з "Лаціо" у Римі. Завтра футболісти "Динамо" мають більш уважно грати в обороні, приділяти більше уваги лідерам суперників. Але головне - їм треба бути сміливішими. За підтримки наших уболівальників необхідно більше грати уперед, шукати щастя біля чужих воріт. До завтрашньої гри готуються двадцять футболістів, в тому числі - Хачеріді і Гонсалес. Відносно інциденту з Гармашем скажу, що це внутрішнє питання нашого клубу, яке ми закрили... За великим рахунком, футболісти "Динамо" мають грати у цьому поєдинку за ім'я клубу, за місто Київ, за уболівальників. Для досягнення результату треба викластися на сто відсотків", - сказав Хацкевич.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита поєдинку "Динамо" - "Лаціо"

Нагадаємо, матч-відповідь між "Динамо" та "Лаціо" розпочнеться 15 березня на НСК "Олімпійський" у Києві о 20.00. Перша гра між командами завершилася з рахунком 2:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-