Букмекери назвали фаворита поєдинку

Букмекери назвали фаворита поєдинку "Динамо" - "Лаціо"

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" 15 березня проведуть вдома матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти італійського клубу "Лаціо".

На думку букмекерів, дещо кращі шанси на успіх має римський клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерського справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу італійців з коефіцієнтом 2,15. Успіх підопічних Олександра Хацкевича оцінюється в 3,40, нічия - в 3,30.

Зустріч, яка розпочнеться у четвер на київському НСК "Олімпійський" о 20.00, обслуговуватиме іспанська бригада суддів. Головний арбітр - Хесус Хіль Мансано, асистенти - Анхель Невадо Родрігес, Дієго Барбер Севілья, додаткові асистенти - Карлос дель Серро та Рікардо де Бургос, четвертий рефері - Роберто дель Паломар.

Нагадаємо, у першій зустрічі в Римі кияни зуміли здобути нічию - 2:2. М'ячі забили Чіро Іммобіле і Феліпе Андерсон - у римлян, Віктор Циганков та Жуніор Мораес - у киян. Бразилець із сімома забитими м'ячами вийшов на друге місце у списку бомбардирів нинішнього розіграшу ЛЄ (лідирує з 8-ма голами форвард іспанського "Атлетика" Арітц Адуріс), але "Динамо" втратило хавбека Дениса Гармаша, вилученого арбітром вже після фінального свистка.

Єдине попереднє побачення команд відбулося на першому груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА-1999/2000. "Лаціо" виграв обидва поєдинки (2:1 вдома, 1:0 на виїзді), а на позиції форварда у його складі виступав нинішній наставник команди Сімоне Індзагі. Тоді обидві клуби вийшли до другого групового етапу.

"Лаціо" переміг у трьох з п'яти виїзних матчів з українськими клубами. Загальна статистика "б'янкочелесті" проти українців - 8 перемог, 2 нічиї та 1 програш. Єдиної поразки "Лаціо" зазнав у найпершій грі - проти одеського "Чорноморця" (0:1) у 1-у колі Кубка УЄФА-1975/1976. Матч-відповідь на своєму полі італійці виграли з рахунком 3:0 і пройшли далі.

Читайте також: Футбол: основний голкіпер "Лаціо" може пропустити матч з "Динамо"

Тим не менше, не варто вдаватися до песимізму: у єврокубках "Динамо" не програє вдома вже сім матчів: 5 перемог, 2 нічиї та 21 забитий м'яч у ворота опонентів. Крім того, безпосередньо у Лізі Європи кияни вдома не програють вже в 11-ти останніх поєдинках, включаючи матчі плей-офф - 8 перемог та 3 нічиї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-