П’ятов про поразку від

П’ятов про поразку від "Роми": У другому таймі робили багато помилок

Укрінформ
Голкіпер донецького футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’ятов прокоментував поразку від італійської "Роми" у другій зустрічі в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"У першому таймі все тримали під контролем, грали добре, шукали свої моменти на контратаках, а ось другу половину провели погано, було багато браку, команді не вистачало агресії. Пропустили необов'язковий гол - робили офсайд і поплатилися за це. Після цього треба було йти вперед, накривати суперника, ризикувати, але не виходило.

Що стосується видалення Ордеця, то там важко його звинувачувати: Джеко виграв корпус, виходив один в один, Івану нічого не залишалося. Зараз складно підбивати підсумки турніру - почуття образи все перекриває. Але плей-офф у тому і полягає, що хтось перемагає, а хтось поступається. Пройде пару днів, ми все проаналізуємо, зробимо висновки, поспілкуємося. У пріоритеті у нас залишаються чемпіонство і Кубок України", - цитує П’ятова прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Степаненко: у поєдинку з "Ромою" все вирішив один епізод

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" програли 13 березня італійській "Ромі" з рахунком 0:1 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. М'яч на римському "Стадіо Олімпіко" у ворота Андрія П'ятова на 52-й хвилині забив боснієць Едін Джеко. На 79-й хвилині у складі  "Шахтаря" був вилучений з поля Іван Ордець. У першому матчі у Харкові завдяки забитим м'ячам Факундо Феррейри та Марлоса "Шахтар" здобув перемогу з рахунком 2:1, але за правилом виїзного голу до чвертьфіналу вийшли італійці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-