Степаненко: у поєдинку з

Степаненко: у поєдинку з "Ромою" все вирішив один епізод

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко прокоментував поразку від італійської "Роми" у другій зустрічі в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Ми зіграли добре, навіть незважаючи на те, що поступилися. Все вирішив один епізод, в якому ми повинні були зреагувати краще: все це відпрацьовували на тренуваннях, знали, як діє суперник, але пропустили через грубу помилку. Гравець "Роми" віддав пас з центру поля неробочою ногою, і Джеко забив. В атаці нам не вистачало останнього пасу, завершального удару. У першому таймі розраховували на контратаки, і було три-чотири шанси їх провести, а в кінці поєдинку створили два непоганих моменти і могли зрівняти рахунок, але, на жаль, цього не сталося", - цитує Степаненка прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: Ми провели фантастичну гру, але припустилися лише однієї помилки

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" програли 13 березня італійській "Ромі" з рахунком 0:1 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. М'яч на римському "Стадіо Олімпіко" у ворота Андрія П'ятова на 52-й хвилині забив боснієць Едін Джеко. У першому матчі у Харкові завдяки забитим м'ячам Факундо Феррейри та Марлоса "Шахтар" здобув перемогу з рахунком 2:1, але за правилом виїзного голу до чвертьфіналу вийшли італійці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-