Глави WBC і WBA вступилися за Альвареса, який провалив допінг-тест

Глави WBC і WBA вступилися за Альвареса, який провалив допінг-тест

Укрінформ
Глави WBC і WBA висловилися на захист мексиканського боксера Сауля Альвареса ("Канело"), у якого виявилася позитивна допінг-проба на кленбутерол.

"Ми вестимуме себе так само, як і в інших випадках з кленбутеролом. З огляду на те, що ми знаємо про цей препарат, і чисту репутацію Канело, все вказує на те, що це було харчове отруєння", - цитує главу WBC Маурісіо Сулеймана Sport Arena

Такої ж думки дотримується і президент WBA Жілберто Мендоса: "Я вірю в невинність Канело. Він завжди показував себе як "чистий" спортсмен. Судячи з усього, отруєння кленбутеролом - звична проблема для Мексики. WBC вже стикалася з подібними випадками, у них в цій справі більше досвіду".

Нагадаємо, допінг-проба Сауля Альвареса (49-1-2, 34 КО) за 2 місяці до бою з Геннадієм Головкіним (37- 0-1, 33 КО) виявилася позитивною - в організмі мексиканського боксера знайшли кленбутерол, який використовується для лікування бронхіальної астми. З огляду на рівень вмісту препарату в крові, існує ймовірність того, що мексиканець просто з'їв заражене м'ясо.

Читайте також: Промоутер Головкіна: Поки продовжуємо підготовку до бою з Альваресом

Реванш між Альваресом і Головкіним має відбутися 5 травня в Лас-Вегасі на арені T-Mobile. Том Леффлер, промоутер казахстанського боксера Геннадія Головкіна заявив, що бій не скасовуватимуть через першу позитивну допінг-пробу, а зачекають на наступні проби.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-