Андрій Шевченко: Зінченко серйозно прогресує в

Андрій Шевченко: Зінченко серйозно прогресує в "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко відзначив прогрес півзахисника англійського "Манчестер Сіті" українця Олександра Зінченка.

Про це наставник національної команди Андрій Шевченко сказав журналістам на церемонії нагородження Laureus World Sports Awards в Монако, на якій був присутній в якості посла.

"Зінченко серйозно прогресує, радий спостерігати за його грою. Гвардіола надав йому шанс, і він відмінно їм скористався, навіть граючи не на своєму місці. Для тренера завжди добре, коли футболіст може добре діяти на різних позиціях. Він отримує досвід гри в Прем'єр-лізі проти сильних команд і футболістів, працює під керівництвом одного з кращих тренерів світу. Тренуючись і граючи в такій команді, він вчиться кожного дня", - цитує Шевченка Sport Arena.

Читайте також: Зінченко отримає золоту медаль у разі перемоги "Манчестер Сіті" у чемпіонаті Англії

Нагадаємо, півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко нещодавно здобув свій перший трофей в Англії, хоча і просидів увесь матч в запасі. У фінальному матчі за Кубок англійської ліги "Манчестер Сіті" переміг "Арсенал" з рахунком 3:0. Також Зінченко провів достатню кількість матчів за клуб, щоб отримати золоту медаль у разі перемоги команди в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ).

Фото: О.Зінченко/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-