Зінченко отримає золоту медаль у разі перемоги

Зінченко отримає золоту медаль у разі перемоги "Манчестер Сіті" у чемпіонаті Англії

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко провів достатню кількість матчів, щоб отримати золоту медаль у разі перемоги команди в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ).

Участь у матчі 28-го туру чемпіонату Англії проти "Арсенала" (3:0) стала для 21-річного українського футболіста вже 5-ю у поточному сезоні АПЛ, що відповідає мінімальній кількості проведених ігор для отримання медалі. Про це повідомляє Sport Arena

У цьому матчі Зінченко вийшов на заміну на 73-й хвилині замість Кайла Вокера. Раніше хавбек, якого Хосеп Гвардіола використовує на позиції лівого захисника, зіграв 65 хвилин проти "Лестера" (5:1), провів повні матчі з "Вест Бромвічем" (3:0), "Ньюкаслом" (3:1), а також вийшов на 18 хвилин у грі з "Суонсі" (4: 0).

За десять турів до завершення футбольного чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" впевнено лідирує, випереджаючи найближчого переслідувача "Манчестер Юнайтед" на 16 очок.

Читайте також: «Манчестер Сіті» виграв Кубок ліги, Зінченко взяв перший трофей в Англії

Нагадаємо, минулої неділі Олександр Зінченко разом з командою виграв Кубок ліги, завоювавши перший трофей у своїй кар'єрі.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-