Леся Цуренко: Дуже подобається турнір в Акапулько

Леся Цуренко: Дуже подобається турнір в Акапулько

Відео
Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко прокоментувала свій успішний виступ у півфіналі турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в мексиканському Акапулько з призовим фондом у 250 тисяч доларів. 

"Думаю, у другому сеті ситуація складалася все складніше і складніше, тому що в захисті Дар'я Гаврилова діяла просто приголомшливо. Також сьогодні було вітряно. Зазвичай я використовую свою подачу, як зброю, але в півфіналі це не виходило зробити. Не виходило постійно атакувати, наприклад, через свічки. Мене це бентежило, тому я робила багато помилок, ймовірно, через це я трохи втратила концентрацію. Але я дуже щаслива, що змогла виграти 6:4 і не було ніякого тай-брейка або чогось на зразок того. Так, мене не сильно порадувала кінцівка, але у підсумку я перемогла. Обговорюватиму цю гру з тренером. Сподіваюся, у фіналі я буду настільки впевнена в собі, наскільки це можливо.

Мені насправді подобається в Акапулько, думаю, умови на цьому турнірі просто чудові, і я знаю, що гравці насолоджуються перебуванням тут. Покриття - відмінне. Мені подобається грати на хардових кортах і я дуже вдячна турніру, що зараз він проводиться на харді.

Якщо я зможу виграти тут другий титул, то буду у два рази більше щасливою. Рік тому в Акапулько мені було простіше, тому що суперниці знімалися в двох зустрічах. На цей раз мені потрібно було боротися за кожну перемогу. У мене є багато часу на відновлення. Постараюся сфокусуватися на грі і більше ні про що не думати. Я бачила матчі і Ребекки Петерсон, і Штефані Фьогеле, тому навіть не хочу говорити, з ким хотіла б зіграти в фіналі. Я буду прагнути просто зіграти в свій теніс і виступити так, як я це собі уявляю", - цитує Цуренко БТУ.

Нагадаємо, посіяна в Акапулько під 7-м номером українська тенісистка Леся Цуренко (№40 рейтингу WTA) у півфіналі турніру в Акапулько обіграла 3-ю "ракетку" змагань Дар'ю Гаврилову з Австралії (№26 WTA) з рахунком 6:2, 6:4.

Читайте також: Цуренко обіграла Гаврилову і вийшла у фінал турніру WTA в Акапулько

Відео кращих моментів:

У титульному поєдинку Цуренко зустрінеться зі швейцаркою Штефані Фогеле (№183 WTA).

 Фото: Abierto Mexicano de Tenis

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-