У Києві презентували новий біговий сезон Run Ukraine Running League 2018

У Києві презентували новий біговий сезон Run Ukraine Running League 2018

Укрінформ
У столиці України відбулася презентація нового бігового сезону Run Ukraine Running League 2018.

Цього року Run Ukraine Running League складається з 7 бігових заходів у п'яти містах України: Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Графік проведення заходів:
22 квітня – 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon
20 травня – 2rd Interpipe Dnipro Half Marathon
10 червня – 3d Grand Prix Lviv Half Marathon
26 серпня – 3rd Odesa Half Marathon
9 вересня – Intersport RUN UA
7 жовтня – 9th Wizz Air Kyiv City Marathon
28 жовтня – 2nd Zaporizhstal Half Marathon

Усі півмарафони та марафон Ліги цього року отримали найвищу оцінку -  5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями Європи.

Київський півмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon став першим біговим заходом в Україні, який отримав престижний статус IAAF BRONZE LABEL, що є свідченням високого рівня організації та відповідності світовим стандартам. На сьогодні у світі лише 32 бігові події мають BRONZE LABLE, а на пострадянському просторі цей статус мають лише два заходи: Minsk Half Marathon та Lattelecom Riga Marathon.

Долучитися до змагань Run Ukraine Running League зможе кожен охочий, обравши дистанцію відповідно до свого рівня підготовки: 2 км, 5 км, 21 км, а під час Київського марафону ще й 42 км. Дистанцію 10 км цього року вирішено замінити на естафети: 4x5 та 2х10. Головний приз – участь у ACEA Maratona di Roma 2019.

Читайте також: Черницький: У напівмарафоні в Києві виступить рекордна кількість учасників

Серія бігових заходів розпочнеться 22 квітня щорічним Київським півмарафоном Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Наразі відкрита реєстрація на всі події Ліги окрім Intersport RUN UA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-