Юрій Вернидуб: Щиро бажаю

Юрій Вернидуб: Щиро бажаю "Динамо" витримати тиск критики

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від протистояння з київським "Динамо".

"Настрій, думаю, найпозитивніший. Ми здобули дві перемоги в двох минулих турах. Попереду - дуже важлива і цікава гра з "Динамо". Це гранд нашого футболу, тому, зайвий раз налаштовувати хлопців, думаю, не варто. Всі готуємося серйозно. Звичайно, деякі корективи вносить погода: вчора і сьогодні йде сніг. На жаль, полів з підігрівом немає. Сподіваюся, нам вдасться провести повноцінне тренування. Хотілося б кращого, але що є, то є. Але не тільки ми заручники такої ситуації, але й всі клуби, у тому числі, і "Динамо". З іншого боку, у київського клубу є манеж, де можна проводити тренування, але повноцінними такі заняття назвати не можна, тому що манеж і поле з натуральним покриттям - різні речі. Але все покаже гра, нехай переможе, як то кажуть, найсильніший.

Читайте також: Футбол: Вернидуба визнали кращим тренером 21 туру чемпіонату України

У нас є невелика проблема у Артема Гордієнка - його турбує литковий м'яз. Сподіваюся все буде добре. Також ще не до кінця відновився Луньов. Що стосується інших футболістів, то всі здорові. Недільний матч пропустить Слава Чечер через перебір карток. Однак і у "Динамо" три гравці з тієї ж причини не зможуть взяти участь у цьому поєдинку", - розповів Вернидуб в інтерв’ю Dynamo.kiev.ua.

Також Юрій Вернидуб вступився за київський клуб і підтримав динамівців і головного тренера Олександра Хацкевича у зв'язку з критикою з боку уболівальників і футбольних функціонерів.

"Я завжди говорив, що від любові до ненависті - один крок. Зараз у таку ситуацію потрапило "Динамо". Щиро бажаю тренерському штабу, клубу витримати цю напругу, цей тиск з боку уболівальників і багатьох функціонерів. Олександру Хацкевичу бажаю терпіння, він стане тільки сильніше. Знаю, що він був дуже хорошим і сильним футболістом, тому, хочу йому побажати, щоб і у тренерській кар'єрі він був таким же міцним. Нехай у нього все вийде і в майбутньому під його керівництвом "Динамо" досягне позитивних результатів", - сказав Вернидуб.

Читайте також: Сергійчук: Ініціатором розірвання контракту було керівництво "Вереса"

Нагадаємо, поєдинок 22 туру українського чемпіонату між футбольними командами "Динамо" і "Зорі" відбудеться у неділю, 4 березня. Початок матчу - о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-