Сергійчук: Ініціатором розірвання контракту було керівництво

Сергійчук: Ініціатором розірвання контракту було керівництво "Вереса"

Укрінформ
Форвард рівненського футбольного клубу "Верес" Михайло Сергійчук розповів про те, чому залишив клуб.

"У чому причина? Я не підходжу цій команді. Як такої розмови з тренером у мене не було, ми поговорили з керівництвом і вирішили, що буде краще, якщо я піду. Більшою мірою ініціатива нашого розставання виходила від керівництва "Вереса". Поки складно говорити щось конкретне про найближчі плани. Буде непросто, адже багато чемпіонатів вже ропочалися, команди укомплектовані. Але я вірю, що все вирішиться добре. Мій агент займається пошуком нового місця роботи для мене. Я розглядатиму всі пропозиції, а там вже вирішуватиму.

Осіння частина сезону? Це найкращий відрізок в моїй кар'єрі. Можу відзначити весь 2017 рік. Це і весна в "Олімпіку", і осінь у "Вересі". Я забивав м’ячі, приносив перемоги своїм командам, було приємно. Щодо стосунків з уболівальниками. Ні в якому випадку не тримаю на них зла. У кожного є своя думка. Поганого говорити про фанатів не можу і не буду. Ці люди приїжджали нас підтримувати, честь їм і хвала. Не кожен приїде у -15 до Полтави, щоб сидіти на морозі. Ці люди заслуговують повагу, ми їм дуже вдячні за підтримку. Заради таких уболівальників потрібно грати", - розповів Сергійчук в інтерв’ю footboom.com

Читайте також: Футбол: Рівне більше не фінансуватиме "Верес"

Зазначимо, що сьогодні прес-служба "Вереса" повідомила про те, що форвард Михайло Сергійчук та НК "Верес" за згодою сторін припинили співпрацю. У поточному чемпіонаті 26-річний футболіст провів за клуб  20 матчів, в яких забив 6 м’ячів.

Фото: rivnepost.rv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-